Replay

Digital skiltning på den nemme måde

Et brugervenligt system til digital skiltning

Styrk din kommunikation

Infoskærme med Replay er værktøjet til dig, der vil fuldende din kommunikationsstrategi. Brug Replay til at nå nøglepersoner som medarbejdere, daglige besøge og dine kunder.

Replay er let at bruge og du kan hurtigt sætte nyt indhold op på en eller flere skærme. Brug Replay til at nå dine modtagere med nyheder, kampagner, digitale kort og meget mere. 

Præsentér dit indhold på en engagerende og indbydende facon. 

Promovér dine produkter

Infoskærme gør det let at sætte spot på dine produkter. Du kan fremhæve et nyt hver dag eller hver time. Når kunder besøger din butik eller hovedkvarteret kan de hurtigt få at se, hvad du kan tilbyde dem. 

Med digital skiltning fra Replay kan du hurtigt og let skifte dine displays og derved sikre friskt og vedkommende indhold.  

Fang dine kunders opmærksomhed og øg salget med brug af engagerende og interaktivt indhold som billede og video.

Digital skiltning kan tilmed hjælpe dig med at reducere behovet for print, så du sparer både tid og ressourcer.

Få dine besøgende på rette vej

Gør det let for dine gæster at finde hen, hvor de skal. Hvad end du driver et aktivitetscenter eller en kontorbygning, kan digital skiltning vise dine besøgende, hvor de skal hen. Det sparer både dem og receptionisterne for tid og energi. 

Stil relevante opdateringer og gældende tidsplaner til rådighed, så gæsterne hurtigt kan få overblik over gældende begivenheder.

Få dine besøgende på rette vej med overskuelige og brugervenlige digitale kort. 

Fremhæv dine nyheder

Lad ikke de interne nyheder støve til i “send til alle” e-mails eller på intranettet. Sæt dem i fokus på infoskærme, hvor dine medarbejdere ser dem: i kantinen, i receptionen, ved kaffeautomaten og lageret.

Digital skiltning gør det let for dig at kommunikere med dine medarbejdere hurtigt og nemt, så de altid er informeret om de sidste nye interne nyheder. 

Replay er et kraftfuldt værktøj til intern kommunikation, fordi det lader dig fremvise dine nyheder på en visuelt engagerende og interaktiv facon, lige der hvor dine medarbejdere befinder sig.

Del vigtigt information med dine kolleger og kunder og ret til mens du selv er på farten, med mobilappen. 

Sæt spotlys på jeres successer

Når organisationer når en vis størrelse, kan det være svært at få alle til at være lige informeret om, hvad der rykker sig. Ved at annoncere jeres succeshistorier på infoskærme, kan alle være med til at fejre dem. 

Fremhæv hvor godt virksomheden og dine medarbejdere gør det på infoskærme, hvor alle kan følge med: Kunder, kolleger og andre interessenter.

Det er med til at skabe stolthed og holdånd og styrker jeres virksomhedskultur. 

Når du fremhæver jeres successer på infoskærmene, viser du at jeres organisation er åben og vidensdelende og at I er stolte af jeres medarbejdere og deres præstationer.

Gør jeres image stærkere

Når du bruger digital skiltning til at fremhæve nyheder, promovere produkter og fejre succeshistorier har det en positiv effekt på jeres ry og image, hvilket tiltrækker nye talenter og kunder. 

Når dine besøgende går forbi  dine infoskærme og ser dem fra deres plads i receptionen har du en oplagt chance for at dele de beskeder som viser din virksomhed fra den bedste vinkel. 

Prøv Replay

Get Replay

Add your contact details below and we will get back to you as soon as possible. We look forward to supporting you with your digital signage solution.

Once you have completed the form, we will send you an email explaining how to download and use Replay.

Bestil demo

Udfyld kontaktoplysninger nedenfor – så hører du fra os i løbet af kort tid. Vi ser frem til at støtte dig med din infoskærmsløsning.

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en e-mail, som forklarer, hvordan du kan downloade og bruge Replay.

Thank you

You will receive a confirmation email within a few minutes.
You can download Replay for Microsoft Teams right here.