Cases

Replay giver glade brugere

Afspil video

DGI Huset Vejle

Ved at bruge Replay kan aktivitetscentret, DGI Huset Vejle, guide op mod tusind daglige besøgende til de rigtige haller. De bruger også skærmene til at reklamere for kommende begivenheder.

"Jeg bliver straks klar over at det var det jeg har gået og søgt igennem længere tid. En applikation som kunne hjælpe os til at formidle en masse information til vores brugere."
Morten Magni
DGI Huset Vejle
Afspil video

Primagaz

Med Replay har Primagaz fået en ny kommunikationskanal til at dele interne nyheder på tværs af lokationer. Replay lader også chaufførerne holde sig opdaterede på nyheder og aktiviteter, når de kommer forbi de forskellige lokationer.

"Replay er meget brugervenlig"
Claus Heine
IT Manager, Primagaz
"Replay gør det nemt og hurtigt at oprette en infoskærm og vi kan styre hvor og hvornår de forskellige budskaber skal vises på vores mange skærme."
Helene N. Bech
KVUC

Sådan kan Replay hjælpe dig

Primagaz

Den nordiske gasleverandør er i stand til at nå chauffører og medarbejdere uden computer med interne nyheder og sikkerhedsforanstaltninger, som de ellers ville gå glip af

Se mere
DGI Huset Vejle

Dette store sports- og aktivitetsenter i Jylland kan med Replay guide op mod 1.000 daglige besøgende til de rigtige sportshaller. Skærmene viser også kommende begivenheder som de besøgende kan tilmelde sig

Se case video
Hjørring Kommune

Hjørring Kommune bruger Replay til interne nyheder i og omkring kontorerne, men også til at guide borgere i deres lokale centre og på rådhuset

Previous slide
Next slide

Get Replay

Add your contact details below and we will get back to you as soon as possible. We look forward to supporting you with your digital signage solution.

Once you have completed the form, we will send you an email explaining how to download and use Replay.

Bestil demo

Udfyld kontaktoplysninger nedenfor – så hører du fra os i løbet af kort tid. Vi ser frem til at støtte dig med din infoskærmsløsning.

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en e-mail, som forklarer, hvordan du kan downloade og bruge Replay.

Thank you

You will receive a confirmation email within a few minutes.
You can download Replay for Microsoft Teams right here.