Infoskærme til skoler

brug infoskærme til at nå ud til studerende og personale

Er du på jagt efter en måde at forbedre kommunikation og engagement på din uddannelsesinstitution? Så har vi svaret: infoskærme med Replay by IntraActive.

Her are et udpluk af de mange fordele, der er at hente ved at implementere infoskærme på jeres skole eller universitet:

Styrket kommunikation

Infoskærme er et effektivt værktøj til at dele vigtig information med elever, undervisere og besøgende. Fra sikkerhedsinformation til promovering af begivenheder kan infoskærme nemt vise opdaterede og relevante budskaber.

Øget engagement

Infoskærme fanger øjet og opmærksomheden og gør det nemt at engagere dit publikum. Brug infoskærme til at fremvise elevernes arbejde, reklamere for kommende begivenheder og informere om skolens tilbud.

Spar ressourcer

Med infoskærme er der ikke længere behov for hele tiden at printe nyt materiale som flyers og plakater. Med infoskærme kan du spare ressourcerne og vise information, der nemt kan opdateres efter behov.

Fleksibilitet

Infoskærme kan tilpasses til de specifikke kommunikationsbehov på lige præcis din uddannelsesinstitution. Hvad end du vil vise undervisningsskemaer, kantinemenuen eller bekendtgørelser kan du let skifte indhold på infoskærme efter behov. Du kan tilmed vise forskelligt indhold på forskellige skærme.

"Replay gør det nemt og hurtigt at oprette en infoskærm og vi kan styre hvor og hvornår de forskellige budskaber skal vises på vores mange skærme."

Helene N. Bech
Webkoordinator, KVUC

Infoskærme på KVUC

KVUC er den største voksenuddannelse i København med tusindvis af elever fordelt på to centrale lokationer.

KVUC har placeret infoskærme på begge lokationer på alle etager og strategiske steder, hvor både studerende og medarbejdere kan holde sig opdaterede i forbifarten.

Guide dine besøgende

Infoskærmene på KVUC er ikke kun til at kommunikere med de studerende. De er også rettet mod skolen mange besøgende.

Med skærmene kan KVUC nemt informere besøgende om, hvor de skal hen, hvilke sikkerhedsregler de skal være opmærksomme på, samt fortælle gode historier fra skolens virke.

Intern kommunikation

KVUC har også hængt en infoskærm op i lærerværelset, hvor undervisere og administrativt personale kan få målrettet intern kommunikation.

De ansatte har taget godt imod skærmen og stopper gerne op for at læse nyhederne. 

Prøv Replay

Get Replay

Add your contact details below and we will get back to you as soon as possible. We look forward to supporting you with your digital signage solution.

Once you have completed the form, we will send you an email explaining how to download and use Replay.

Bestil demo

Udfyld kontaktoplysninger nedenfor – så hører du fra os i løbet af kort tid. Vi ser frem til at støtte dig med din infoskærmsløsning.

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en e-mail, som forklarer, hvordan du kan downloade og bruge Replay.

Thank you

You will receive a confirmation email within a few minutes.
You can download Replay for Microsoft Teams right here.