Infoskærme til kommuner og offentlige organisationer

Brug infoskærme til at nå ud til borgerne

Optimér kommunikationen, engager dit fællesskab, og modernisér informationsdeling med IntraActive Replay. Her er nogle af de mange fordele, infoskærme kan give dit lokalsamfund:

Informationsformidling

Sig farvel til forældede opslagstavler og statiske skilte. Infoskærme giver dig mulighed for ubesværet at dele opdateringer, nyheder, advarsler og begivenhedsmeddelelser i realtid med dine brugere og borgere. Med iøjnefaldende skærme og dynamisk indhold kan du øjeblikkeligt fange opmærksomhed og sikre, at vital information når ud til alle til rette tid.

Engager og informer

Infoskærme er et stærkt værktøj til at uddanne og engagere borgere. Brug levende billeder, videoer og interaktive elementer til at fremvise offentlige initiativer, fremhæve lokale resultater, promovere lokale begivenheder og øge bevidstheden om vigtige sager. Med fængslende indhold kan du fremme en følelse af stolthed, involvering og aktiv deltagelse blandt borgerne.

Spar på ressourcerne

Infoskærme er et miljøvenligt alternativ til traditionelle trykte materialer. Ved at reducere papirspild og energiforbrug bidrager du til en grønnere fremtid, samtidig med at du sparer på print- og distributionsomkostninger. Infoskærme er en langsigtet investering, der garanterer effektivitet, fleksibilitet og omkostningsbesparelser for din organisation.

Vejviser og navigation

Det har aldrig været nemmere at hjælpe borgere med at navigere i det offentlige rum. Infoskærme kan nemt fungere som vejvisere, der sikrer, at besøgende kan finde rundt i din kommune. Du kan guide folk til vigtige vartegn, turistinformation, parkeringsområder og offentlige faciliteter. Med en forenklet navigation kan du forbedre besøgendes oplevelse og skabe et indbydende miljø for alle.

Indtægtsgenerering

Digital skiltning giver fremragende muligheder for indtægtsgenerering. Brug annoncepladser på dine digitale skærme til at fremvise lokale virksomheder, promovere fællesskabspartnere eller dele sponsoreret indhold. Ved at udnytte disse annonceringsmuligheder kan du skabe værdifulde partnerskaber og booste lokal økonomisk vækst.

Centraliseret styring og kontrol

Administrér og kontrollér ubesværet dine infoskærme fra en centraliseret platform alt sammen i Microsoft Teams. Med en brugervenlig og genkendelig grænseflade kan du nemt planlægge indhold. Uanset om du har én lokation eller flere steder på tværs af din kommune, sikrer den strømlinede styring ensartet beskedudsendelse og ubesværet vedligeholdelse.

"Vi har i alt 90 infoskærme og yderligere 19 på vej, som er at finde i ældreplejen, på biblioteker, rådhuset og jobcentret, i tandplejen og mere til. De henvender sig enten til borgerne eller til kommunens ansatte. Vores redaktører er glade for brugervenligheden i Replay. Det er moderne og nemt at gå til, også for de redaktører, som ikke er så velbevandrede på en computer."

Torben Stampe Henningsen
Kommunikationskonsulent, Hjørring Kommune

Infoskærme i Hjørring Kommune

Hjørring Kommune forstår at gøre brug af infoskærme til at nå både borgere og medarbejdere.

Infoskærmene, der styres med Replay, bruges i hele Hjørring Kommune til at vejlede borgere. Det gælder for eksempel ældrecentrene, hvor besøgende mødes af en skærm, som viser en liste over beboere, og hvor de bor. Besøgende bliver nemt guidet til den person, de skal besøge, frem for at skulle finde en medarbejder de skal bede om hjælp. Med skærmene i brug sparer både besøgende og personale værdifuld tid, som i stedet kan bruges på de ældre.

"Det er rigtig godt, at Replay ligger som en app i Teams, når nu vi i organisationen har valgt at bruge Microsoft Teams som samarbejdsværktøj. De fleste åbner Microsoft Teams hver morgen, når de tænder computeren, og så er alle værktøjerne klar, hvad enten det er intranettet eller Replay. Vi har stor glæde af, at det er tilgængeligt fra flere forskellige enheder, så man nemt kan designe indhold til skærmen, hvad end man sidder med iPad, mobil eller desktop"

Daniel Rask Christensen
Afdelingsleder, Hjørring Kommune

Infoskærme til begivenheder

Hjørring Kommune bruger infoskærme til at promovere kommende lokale arrangementer men også ved afholdelsen af selve arrangementerne. Hvert år er Hjørring vært for det populære Naturmødet med deltagelse af 30.000 mennesker, som strækker sig over 3 dage. I 2023 brugte de infoskærme på hele pladsen til at promovere taler og aktiviteter, fremhæve sponsorer og guide besøgende rundt. De brugte endda gigantiske pylonskærme, af den slags der bruges til koncerter.

Kom i gang med Replay

Bestil demo

Udfyld kontaktoplysninger nedenfor – så hører du fra os i løbet af kort tid. Vi ser frem til at støtte dig med din infoskærmsløsning.

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en e-mail, som forklarer, hvordan du kan downloade og bruge Replay.

Get Replay

Add your contact details below and we will get back to you as soon as possible. We look forward to supporting you with your digital signage solution.

Once you have completed the form, we will send you an email explaining how to download and use Replay.

Thank you

You will receive a confirmation email within a few minutes.
You can download Replay for Microsoft Teams right here.